ms Frakke Og Dyremishandling

du skriver VIST nok, jeg har det en smule ambivalent hvis ikke det er dokumenteret og det mske bare er et rygte. Ved Canada Goose Vest godt at Kina ikke lige er det bedste forbillede nr det kommer til bde dyre og menneskerettigheder, men rygter har det ogs med at g frygtelig hurtigt. Hvor har du hrt om det rygte henne?

jeg har en jakke med en fake pels krave fra MbyM, men vil supergerne have en af Modstrms jakker. S klart jeg da vil sikre mig, at pelsen er fake eller fra et dyr som har haft et godt liv i flge dyrevrnslovgivningen.

Men jeg tror nu, at du har helt ret i, at pelsen p Modstrms jakker kommer fra Kina eller lignende, da jakken er forholdsvis billig. Og du har helt ret i, at pelsindustrien i Asien er noget “fanden har skabt”. Det samme glder dunene i jakken. s vidt jeg ved, er der ingen garanti for, at dunene i deres jakker ikke stammer fra levendeplukkede nder/gs.

Modstrm har dog i r lavet en udgave af gone jakken med kunstpels (til samme pris). S det var mske en mulighed?

Hvad angr Canada Goose, s stammer pelsen p deres jakker fra prrieulve i Canada, der er fanget vildt og skudt (ikke flet levende). Der har dog vret heftig kritik af flderne, da de er ulovlige i EU. Om ikke andet synes jeg dog det er langt bedre, at bruge denne type pels, da dyrene har levet frit i naturen. Derudover stiller de garanti for, at dunene ikke stammer fra levendeplukkede gs.

Men jeg synes generelt, at det er fint, at du som forbruger stiller dig kritisk overfor de produkter, du kber.

Jannie jeg er ogs et stort dyremennesker og medlem af de fleste dyreorganisationer. Men jeg synes ogs man skal lade vre med at viderebringe rygter, man ikke kan dukomentere.

Modstrm kan jo godt f pels fra Kina fra ordentligt opdrt.

mht Canada Goose, s er al pels fra ulve i Canada, og da de kun m fanges i begrnset antal laves tjet i begrnset antal. Hvis du endelig vil vre efter Canada Goose,s f dine facts p plads.

Ulvene fanges i klapflder og derfor har det vret oppe at vende i bla EU om man skal forbyde import, da de flder ikke er lovlige i Danmark, da det betragtes som dyremishandling. Derfor vil jeg ikke eje en Canda Goose jakke.

s klap lige hesten inden du fr en injuriesag p halsen en dag

Ja, rolig nu. de sko, tasker og jakker i skind og lder vi/du g rundt i, gad vide hvor det kommer fra. det kan meget vel vre fra tremmekalve/ker, eller de frikadeller du stter til livs i aften, har du sikret dig at den lille grissebasse har haft et rosenrdt liv, inden du stter tnderne i det, og de g du har brugt til farsen. hvor kommer de fra. osv osv.

Jeg gr da selv ind for dyrevelfrd osv, alle dyr som mennesker skal vel behandles ordentligt.

Det er ogs dyrplageri (efter min mening) at gi sine sm ‘pynte’hunde tj p, fordi man selv syntes det er smart. (alts ud over de jakker man kber der varmer kret om vinteren)

Fint at vre p forkant med div. og jeg siger ikke man ikke m tnke sig om og bruge sin sunde fornuft, og handle ud fra oplysninger man har indhentet. men smid lige noget dokumentation p bordet frst.

God dag

jannie jeg bestrider ikke at findes dyremishandling sted. Men du kan ikke bare angribe feks Modstrm uden beviser. Mange bruger jo skind fra ordentlige opdrt. Og ja selvom jeg er mega dyreven, vil jeg godt bruge skind, men jeg vil ogs godt betale for det foregr under ordentlige forhold.

Og jeg vil sgu godt se den mand, der skal pelse en ulv levende.

Synes du er lidt rundhndet med dine angreb uden facts er p plads. Og nu er Anima jo ikke kendt for altid at holde sig til sandheden. Og ligeledes er alt hvad der str p Google osv jo ikke den endegyldige sandhed

Jeg vil ikke sidde og pst, at det ikke er en form for mishandling. Men der er strnge krav om, at jgerne skal tjekke flderne flere gange om dagen, for at dyret ikke skal sidde der for lnge. Og de bliver skudt i hovedet (man bruger ikke pelsen fra hovedet).

Og jeg bruger bestemt ikke Anima som upartisk kilde ligesom jeg heller ikke bruger tjproducenterne!

Igen, jeg synes, at det er rigtig fint, at du som forbruger stiller dig kritisk, men undersg sagerne til bunds inden du kommer med grundlse anklager. Og lad vre med at bruge aktivistiske organisationer som eneste kilde.

Nej selvflgelig kan man altid lukke jene da det jo altid er lettest og s snart at disse debatter kommer op s bliver folk sgu rasende, men det er fordi at vi inderst inde jo godt ved at det foregr men det er nemmere at lade som om at det ikke gr. Vi ved jo alle godt at der er rigtig mange dyr som mode industrien bruger lever under kummerlige forhold da de mennesker som har disse opdrtter lever af det og for dem glder det kun om at f penge tjent ind. Man kan lse en masse vl p nettet men mange gange er der ogs mange dokumentationer for disse dyremishandlinger bla fra wspa. Jeg siger bare luk ikke jene for at disse ting foregr.

Nu ved du jo ikke hvad vi ved allerinderst inde. Du gr ligesom ud fra ingen af os kan tnke eller lse indenad. Men man skal altid vre kildekritisk, s jeg tager ikke bare for gode varer hvad du eller Anima smider rundt med af postulater.

Man skal undersge tingene inden man angriber fuldstndigt i blinde og dmmer andres holdninger. Fint nok at du ikke vil g med lder, spise ko, bruge fake pels (mere) osv men derfor behves alle jo ikke g til yderligheder. Jeg bruger gerne lder mens jeg betaler til WWF